søndag den 16. oktober 2011

Google Voice vedetty App Storesta seuraava iOS 5 Crash

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/15/google-voice-pulled-from-app-store-following-ios-5-crash/:


Mikä kerran oli siellä nyt on mennyt. Aiemmin tänään, Google Voice oli vain kaksi napsautusta pois iOS App Storesta. Nyt jäljellä on sivun välimuisti (at lähde linkki alla) ja versiot App jotka olivat jo asennettu iPhone ja iPod koskettaa. Vincent Paquet, Senior Product Manager Google Voice vahvisti, että App oli vedetty, selittää "viimeinen päivitys tällä viikolla oli vika, App kaatumisen klo Kirjaudu sisään Poistimme niin se ei vaikuttanut muita käyttäjiä asti korjata saa julkaista. " Olemme käyttäneet uusin versio - 1.3.0.1771 - on iPhone 4 käynnissä iOS 5 ongelmitta, mutta viime arvion mainita raportoitu kaatuu, niin se on ehdottomasti vaikuttaa ainakin joillekin käyttäjille. Meillä ei ole ETA sillä kun voit odottaa app palata, joten jos sinulla ei vielä ole asennettu, sinun täytyy roikkua tiukka toistaiseksi. Palvelun pitäisi toimia normaalisti muuten, olettaen puhelinnumerosi on jo rekisteröity, mutta et voi aloittaa uutta tekstiä kierteet tai soittaa puheluja käyttäen Google Voice numero.

Google Voice vedetty App Storesta seuraava iOS 5 Crash alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 15 lokakuu 2011 18:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Google Voice (cache) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar