søndag den 16. oktober 2011

Kymmenen vinkkiä toimimaan yhdessä hallituksen järjestäytyminen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WpZF62lrjTA/:

len_jordan

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Len Jordan, joka on venture partneri Madrona Venture Group ja tällä hetkellä hallituksen paikkaa yrityksiä kuten Cedexis, MaxPoint Interactive, Zapd, Control4, DSIQ, Medion ja Wetpaint.


Aina kun sijoittaa uuteen yhtiöön, lähetän toimitusjohtaja minun tapana sähköpostitse neuvoja työskennellä hänen uutta hallitusta. Olen viettänyt 24 vuotta ohjelmistoalalla-lukien holding toimivat roolit kolmen alkuvaiheen ohjelmistoyrityksiä ja hallituksen paikkaa 12 startup-niin luulin "Top 10"-luettelossa hoito ja ruokinta hallituksen jäsenten voisi olla hyödyllistä muut toimitusjohtajat ja johtoryhmän samoin.


Joten, pitemmittä puheitta, tässä se on:


1. On suunnitelma, ja saat koko yhtiön ja ​​hallituksen ymmärtää ja tukea sitä.


Yhtiön liiketoimintasuunnitelma ja strategia on kartta, mihin olemme menossa. Suunnitelma lähes varmasti muuttuu, mutta paras toimitusjohtajat pitää kaikki tiedotetaan jossa sanoimme menossa, missä olemme tällä hetkellä menossa, ja miksi muutimme suunnitelmia, jos tekisimme.


Suunnitelman tulisi olla niin monimutkaista. Liian monta liiketoimintasuunnitelmat käyttää multisyllabic adjektiiveja ja adverbejä-suunnitelma pitäisi olla yksinkertaisia, vaikka tuotteet ovat monimutkaisia. Ydin liiketoimintasuunnitelman on oltava yksinkertainen riitä kuuden vuoden vanha lukea ja ymmärtää.


Meidän pitäisi sopia suunnitelmasta, joka kuvaa meidän tavoite asiakkaan yrityksen tuote, ja kilpailu. Tämä suunnitelma ilmoittaa tuotteen suunnitelma (mukaan lukien aikataulu ja vuokraus vaatimuksia, kuten kuinka monta ihmistä täytyy rakentaa, markkinoida ja myydä tuotetta) ja P & L (tulot, kulut ja nettotulos) syttynyt kuukausittain ja neljännes ja T & K, myynti ja markkinointi sekä yleiset-ja hallintokulut. Myynnin ja markkinoinnin suunnitelma menee tällä, kuten tuote-ja hinnoittelumallia.


Etusija on hyväksyä edellä ja sitten pysyä poissa toimitusjohtajan tie-tilaisuus

kustannukset teidän aika on uskomattoman suuri.


2. Kerro meille, jos suunnitelma muuttuu "pienten syistä".


Useimmat suunnitelmat muuttuvat taktisista syistä - esimerkiksi tuote on aikaisempi / odotettua myöhemmin. Tai asiakkaat ottavat käyttöön / osto aikaisemmin / myöhemmin kuin oli suunniteltu. Pidän prosessi, jossa, jos suunnitelma muuttuu, toimitusjohtaja ennaltaehkäisevästi throttles investointi / menojen pyytämättä. Esimerkiksi: Kerro meille minkä tason liiketoiminnan kehitystä / mittarit (esim. lataa, asentaa, käyttö, tutkimusten, varaukset, sopimukset suljettu, jne.) haluat nähdä tuntea hyvä menojen suunnitelma (tai sen alle tarvittaessa), vaikka emme ole vielä varmoja ylittää tuloja kuluvan kauden.


Toisaalta, minkä tason edistymistä edellä suunnitelma tekisi haluat sijoittaa aggressiivisemmin ja mitä tärkeimmät investoinnit (tuotteet, myynti ja markkinointi palkkaa) haluaisitte tehdä? Ottavat koko suunnitelman ja vastuusitoumukset sopineet etukäteen tekee paljon helpompaa, voit tehdä työsi ja voimme pysyä pois tieltä. Suunnitelmissa ei tarvitse olla täydellinen, ja ne muuttuvat, erityisesti startups.


3. Kerro meille, jos suunnitelma on muuttumassa paljon on "iso syistä".


Joskus suunnitelmat täytyy muuttaa strategisista syistä. Paras toimitusjohtajat ovat jatkuvasti testaus ja uudelleentestaamista perustarpeensa hypoteesi. Onko vielä perusongelma me ratkaisemme, tai markkinoiden mahdollisuuksia puutumme? Olemmeko vielä jatkaa oikean tuotteen? Olemmeko myydä oikeille asiakkaille? Ovat tapoja myymme ja markkinoinnin oikea markkina-ja tuote? Olemmeko me niin kilpailukykyinen kuin luulimme? Onko tiimimme niin hyvä kuin toivoimme?


Koska toimitusjohtaja on vaikeaa, koska sinun täytyy olla vakaumus ja sitoutuminen tiettyyn strategiaan, vaan sinun täytyy jatkuvasti haastaa oletukset unde


Ingen kommentarer:

Send en kommentar