fredag den 10. juni 2011

Kudo Tsunoda ei kerro yhtään mitään Windows 8 tuesta Kinect

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/kudo-tsunoda-doesnt-tell-us-a-thing-about-windows-8-support-for/:


Microsoft pyysi meitä laskevan E3 keskustella jopa yleisesti tunnettu "Xbox executive" kuvitella meidän yllätys, kun löysimme Kudo Tsunoda piiloutuvat oven numero kuusi. Yllään allekirjoitus sävyjä, Kudo antoi meille lyhyt primer, mitä tekee Kinect suuri, tai ainakin raskasta kannattavansa Kinect Fun Labs. Vaikka emme voi varmasti kaivaa vähän kokoinen vehkeet Fun Labs tarjoaa, haluamme kaivaa syvemmälle - - tulee Kinect laitteisto koskaan integroitu muihin laitteisiin? Kaikki suunnitelmat Microsoftin 3D-seuranta kamera ja Windows 8? Kudo teki parhaansa ruokkia nälkäinen ruokahalu vastauksia.



Se ei ollut helppoa huono Kudo, tietysti - enemmän kuin kerran näimme hänet lyhyesti kaukaa hänen Wrangler, ystävällinen PR edustaja pitää hänet vuotamisen papuja mitään liian mahtava. Hyvää tietoa Windows 8 ja Kinect tuotti yhden tällaisen näyttää, ja vaikka meidän mies hyvin kevyesti ehdotti, että Microsoft tekee muutakin kuin pelejä - ja että dual-kamera laite voi aloittaa näy muissa laitteissa - iso M ei ollut mitään ilmoittaa tällä tuolloin. Kudo ei mennä kuitenkin sanoa, että voimme odottaa uusia, innovatiivisia, "Voi hitsi, en voi uskoa Kinect voi tehdä, että" elämyksiä E3 vuosi toisensa jälkeen, vedoten tämän vuoden pääesiintyjät joitakin tuoreita esimerkkejä. Vaikka emme voisi houkutella vuotoja noin Xbox tai Kinect seuraajia ulos mies, se on hyvä nähdä Microsoftin jatkoi omistautuminen parantaa alustan.

Kudo Tsunoda ei kerro yhtään mitään Windows 8 tuesta Kinect perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 19:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar