fredag den 10. juni 2011

Engadget Pohjamaalatut: Mikä on NFC, ja miksi välitämme?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/10/engadget-primed-what-is-nfc-and-why-do-we-care/:

Pohjamaalattu menee käsitellä yksityiskohtaisesti technobabble kuulet Engadget päivittäin - me kaivaa syvälle kunkin aiheen historiasta ja miten se hyödyttää elämäämme. Katse ehdottaa pala teknologiaa meidän murtaa? Kirjoita meille on pohjustettu * at * Engadget * dawt * com.



Engadget pohjustettu


Käyttöönotto Google Wallet tuntui vähän liian hyvältä ollakseen totta, ei se? Se on maaginen, kuten Tech vastaava vetää kanin hatusta. Todellisuudessa tech takana mobiilimaksaminen on ollut voimassa vuodesta 2003, paljon pienemmässä mittakaavassa käyttäen lähellä Field Communication , yleisesti tunnettu NFC. Ajatus Lompakko (muun palveluja, kuten ISIS) on kontaktiton maksaa - käyttämällä puhelinta luottokortti - ja on vain yksi monista tavoista NFC voivat olla hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässämme. Itse asiassa olemme vain raaputtamalla pintaa mitä teoriassa mahdollista.



Google ei todellakaan ole ensimmäinen yhtiö harrastella NFC, mutta se näyttää olevan valmis ja valmis työntämään tech hyväksyi eteenpäin nopeasti With Lompakko ja tarjoukset . Tähän asti hiilet on kuuma, mutta jos tulen aikoo aloittaa joku monoliitti on heittää muutaman sanomalehdet kuin sytykkeenä - ja Google vapaaehtoisena. Mutta mitä hyötyä on NFC jos se on vain lyhenne, joka aiheuttaa silmämme lasite yli? Onko El Goog vain yllyttäjänä? Tauon jälkeen me keskitymme siihen, mitä NFC pystyy, ja miksi me haluamme sen meidän puhelimet heti eilen.

Jatka käsittelyssä Engadget Pohjamaalatut: Mitä NFC, ja miksi välitämme?


Engadget Pohjamaalatut: Mikä on NFC, ja miksi me välitämme? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 kesäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar