fredag den 10. juni 2011

Wi-Fi Sync kehittäjä sanoo hän oli "melko järkyttynyt" Applen kaltaiset Wi-Fi Sync-toiminto

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/wi-fi-sync-developer-says-he-was-fairly-shocked-by-apples-sim/:

Langattomasti synkronointi älypuhelin ei ole uusi idea, mutta kehittäjä Wi-Fi Sync app IOS laitteiden ilmeisesti pitää Applen samanlainen uusi ominaisuus IOS 5 - kutsutaan myös Wi-Fi Sync - on vain hieman liian lähellä hänen mukavuutta. Kuten ehkä muistatte, Greg Hughes esitti "Wi-Fi Sync" app Applen App Store hyväksyttäväksi jo toukokuussa 2010 ja oli lopulta hylättiin, vaikka ei ennen kuin hän sanoo hänelle kerrottiin, että Applen insinöörit olivat "vaikutuksen" hänen vaivaa - Sitten hän teki app saatavilla Cydia Store, jossa se on ladattu yli 50000 kertaa 10 dollaria pop. Se oli ilmeisesti toimi hienosti hänelle vasta tällä viikolla, kun hän sanoo "melko järkyttynyt" nähdä Apple julkistaa Wi-Fi-Sync-toiminnon omaa IOS 5, jossa on tuttu pelaaja kuvaketta. Hughes kertoi edelleen rekisteriin, että hän oli "yllättynyt", jonka yhtäläisyydet, mutta hän ei ole tarjonnut mitään viitteitä siitä, että hän aikoo ajaa asiaa enempää.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Wi-Fi Sync kehittäjä sanoo hän oli "melko järkyttynyt" Applen kaltaiset Wi-Fi Sync-toiminnon perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 22:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rekisteröidy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar