fredag den 10. juni 2011

Deadmund se oikea: PlayStation Move ja 01:01 miekkailu, käytännön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/09/deadmund-does-it-right-playstation-move-and-1-1-swordplay-hand/:


Medieval Liikkuu: Deadmund's Quest voidaan rakentaa mini-pelin mekaniikka viime vuoden Sports Champions, mutta sen koko on suurempi kuin osiensa summa. Me osuma Sony E3 2011 onko Deadmund voisi out-aita Jedi on kaksintaistelu 01:01 miekkailu ja-kiskot taistelu. Löysimme yllättävän herkästi. Deadmund itse toimii ennalta määrättyä reittiä pitkin, plodding tiensä luuranko täynnä parakkeja automaattisesti. Deadmund n ruudulla miekka Hyväksytty meidän sauva varustettu ranne jokaista liikettä tarkasti viipalointi Skeletor wannabes mitenkään näimme sopivaksi. Tavoittaminen takana takaisin Siirrä ohjain meille vetää virtuaalinen nuoli nuoliviini, tai voimme valita lähettämistä pahikset flinging Heittotähdet.



Jos näytön slashfest jäljessä fyysinen viipalointi millään merkittävällä tavalla, emme huomanneet - olimme liian kiireisiä rakastava Moven nopeaa vasteaikaa. Nopeampi keinut tuotettu "vahvempi"-pelin miekkahyökkäyksiä tai kauemmas alla shurikens. Viime vuoden E3 me syytetään PlayStation Move vain sokkelin ulkopuolella kikka-maa, mutta se on vaikea väittää vastaan ​​01:01 liikkeenohjaukseen tähän reagoivat. Voiko Deadmund siirtyä Sonyn liike lollypop eteen liikeohjaus rotu? Todennäköisesti ei omasta, mutta se on silti hienoa nähdä tämän teknologian parhaimmillaan. Tutustu käytännön playthrough video tauon jälkeen nähdä toimintaa itse.

Jatka käsittelyssä Deadmund se oikea: PlayStation Move ja 01:01 miekkailu, käytännön (video)


Deadmund se oikea: PlayStation Move ja 01:01 miekkailu, käytännön (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 kesäkuu 2011 17:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar