tirsdag den 26. april 2011

YouTube valmis aloittamaan vuokrata video on demand-elokuvia suurten studioiden?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/youtube-ready-to-start-renting-video-on-demand-movies-from-major/:


Mukaan viihde verkkosivuilla Wrap, Googlen YouTube on vihdoin lukittu kaikki studio tarjouksia saada itsensä täysin online-elokuvan vuokraus peli. Raportti osoittaa, se voisi käynnistää heti tällä viikolla elokuvia suurten yhtiöiden kuten Sony, Warner ja Universal, sekä pienempien toimijoiden, kuten Lionsgate, Kino Lorber ja muut riippumattomat. Tämä ei näytä olevan haasteen (nyt suurempi kuin Comcast , mutta edelleen pienempi kuin HBO) Netflix, jossa nimetön studio exec lainattu artikkelissa sanotaan, miten onnellisia he ovat nähdä uuden tulokkaan vuokraus (ja lopulta myynti) elokuvia että ei käytä tilaus malli . Apple nykyä online VOD jälkeen markkinoille hyppy iTunesin kanssa vuonna 2008 , joten ilmeisesti se tärkein tavoite, mutta ilman merkittäviä info (hinnoittelu, kuvan laatu ja sisältö) on vaikea sanoa kuinka paljon haastaja tämä on. VOD huhut ovat pyöritellään noin YouTube melko jonkin aikaa ja se kaulitaan 3,99 dollaria vuokria indie-elokuvia hieman yli vuosi sitten, tässä on odottava he menevät koko matkan ja tarjota vähempää kuin 3D ja 4K suoratoisto alkaa.

YouTube valmis aloittamaan vuokrata video on demand-elokuvia suurista studioista? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 22:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wrap | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar