tirsdag den 3. maj 2011

Australia tallia uusiin kiireellisiin Hae järjestelmä senttimetri tarkkuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/australia-trialing-new-emergency-finder-system-with-centimeter-a/:


Tänä vuonna on paha tekemisiin monien voimakas luonnollinen katastrofeja ympäri maailmaa, ja samalla voidaan järjestöt tekevät parhaansa tarjota helpotusta monia ihmishenkiä olisi voinut pelastaa, jos pulaan uhrit voivat tarjota tarkkoja kantoja nopeammin pelastus . Nähtyäni useita viimeaikaisia ​​tulvat ja pyörremyrskyt Australian Queenslandissa, Ergon Energy aloitti tallia uusi hätä seurantajärjestelmä aiemmin tänä vuonna, joka käyttää napa asennettu Mobile GPS-asemien paikantaa matkapuhelimesta varustettu erityisillä mutta halvan sijaintiin perustuvia siruja - Samsung ja Nokian sanotaan olevan Tähän projektiin osallistui. Seuraavan 12-18 kuukautta, totesi energia-yritys on käyttöön 1000 näiden asemien kattamiseksi 95 prosenttia valtion jotta antaa hätäpalveluihin jäljittää vaativat uhreja senttiä - se valtava harppaus perinteisestä GPS-laitteita "10 20 metriä, vaikka päivitetty maa tietokanta matching tarkkuus on vielä tehtävä ennen kuin järjestelmä saavuttaa täyden potentiaalinsa. Riippumatta, tässä toivoen, että tämä loistava hanke saatetaan ajan moniin katastrofialttiilla alueilla mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.



[Kiitos, Justin]

Australia tallia uusiin kiireellisiin Hae järjestelmä senttimetri tarkkuutta perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 09:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Australian | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar