mandag den 29. november 2010

MIT kehittää älykkäitä mukautuva LED valaistus vähentää energiankulutusta jopa 90 prosenttia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/mit-developing-smart-adaptive-led-lighting-system-to-reduce-ener/:
On hyvin, että valmistajat ovat jatkuvasti ajaa tehokkaampia LED , mutta voimme tehdä paremmin kuin että mitä jos voisimme olla LED-valaistus, joka pumput juuri oikea määrä mehua sopivat muuttuvassa ympäristössä? Juuri puu huggers klo MIT työskentelevät juuri nyt. Said mukautuva järjestelmä perustuu pieni laatikko, joka toimii paitsi kanta tracker, kalibraattori ja anturi himmennettäviä yläpuolella LED-valaisimet, mutta myös antaa käyttäjän asettaa haluamasi soittoäänen ja valon intensiteetti huoneeseen. Toisin sanoen: ei väliä kuinka aurinkoinen tai pilvinen se ei kuulu, voit silti mukavasti kylpemään samaan tasaisesti paistaa huoneeseen, ja samalla säästää jopa 90 prosenttia energiaa. Meidän arvaus on, että Philips - hankkeen sponsori - lopulta vapauttaa tuote tähän tekniikkaan, mutta nyt voit nähdä järjestelmän toiminta tauon jälkeen (alkaen 1:07).

Jatka käsittelyssä MIT kehittää älykkäitä mukautuva LED valaistus vähentää energiankulutusta jopa 90 prosenttia

MIT kehittää älykkäitä mukautuva LED valaistus vähentää energiankulutusta jopa 90 prosenttia alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 23:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Hyvä | lähde MIT Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar