mandag den 29. november 2010

Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/dockstar-freeagent-hacked-into-inexpensive-emulation-masterpiece/:
Hei, monikäyttöinen! Seagaten Pogoplug perustuva FreeAgent DockStar - ainakin yhdellä silmäyksellä - ei ole paljon hyvää niille, jotka eivät ostavat DockStar kiintolevyt. Mutta jos kaivaa hieman syvemmälle, huomaat, että tämä hyvin pieni sovitin pakkauksissa 1.2GHz Marvell prosessori, 128 megatavua RAM-muistia ja 256 Mt ROM. Mukana on myös muutama sana USB-porttia ja Ethernet-liitäntä, lisätä, että kaikki ylös, ja sinulla hakkeri leikkipaikka. Yksi Hunter Davis päätti katsoa, miten paljon hän voisi puristaa pois täällä reuna, joka on yleisesti todettu niin vähän kuin 25 dollaria nykyään. Kiitos kopion Debian Linux, hyvin vähän ohjelma osaamisen DisplayLink USB-VGA adapteri ja USB äänipiiri, hän pystyi keksiä kehitettyyn emulointi konsoli, joka voisi käsitellä lähes kaikki, mitä hän heitti sitä. "Tietenkin, sinun täytyy keväällä niitä muihin osiin, jos sinulla ei ole talo täynnä satunnainen doodads, mutta kun hän keksii, miten asentaa akun ja tehdä koko asennuksen kannettava ... Varokaa! Pään ohi tauon in-action video.

Jatka käsittelyssä Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video)

Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Hunter Davis | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar