mandag den 29. november 2010

Safretti on palannut Double Vision roikkuu HDTV / takka combo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/safrettis-back-with-double-vision-hanging-hdtv-fireplace-comb/:
Mikään melko sanoo "loma", kuten lämpene keinotekoinen tulipalo tilava, hyvin varustettu huoneisto katsoessasi DVD geneeristen lunta täynnä maisemia. Ellet meidän perheessä, jolloin "loma" on enemmän humalainen muna nog tappeluissa ja syyttely. Joko niin, se näyttää lapsille Safretti ovat parantaneet roikkuu kannettava tulisijat ainoa tapa todella, että se voisi olla parannettavaa: lisäämällä HD LCD TV mix. Emme ole varmoja, mitä Alankomaissa toimiva yritys on hinnoittelua, mutta nähdä, miten tämä levittäjä erittäin kallista kodin sisustus ei ole edes toimisto toteaa (lähin on Meksikossa ja yksi Liechtenstein kieltäytyy vastaamasta sähköpostit) Olemme melko varmoja, sinulla ei ole varaa sitä kuitenkaa. Sitä on kahta kokoa, jossa joko 37-tuumainen tai 47-tuumainen televisio. Katso tarkemmin tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Safretti on palannut Double Vision roikkuu HDTV / takka combo

Safretti on palannut Double Vision roikkuu HDTV / takka combo perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 08:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Unplggd | lähde Safretti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar