mandag den 29. november 2010

Sprint ja Clearwire toimittaa WiMAX Los Angeles, Ohio, Miami ja Washington DC, lupaa SF 28. joulukuuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/sprint-and-clearwire-deliver-wimax-to-los-angeles-ohio-miami-a/:
Tuntuu Sprint haluaa saada joka viime nuolla 4G peitto ennen Verizon kääntää päälle LTE - tänään, sen yhteisyritys Clearwire käynnistää WiMAX Enkelten kaupungissa päivän etuajassa . Ettei luulet Los Angeles on saada erityiskohtelua, viisi muuta huokoista markkinoilla voi myös saada maistaa 5Mbps ja 7Mbps ladata nopeuksilla, myös Miami, Cleveland, Cincinnati, Columbus ja maamme pääkaupunkiin, Washington DC, jolloin kokonaismäärä alueilla missä olet lähdemme noin polttoaineenkulutus pois , että 10 dollaria lisämaksua jopa 68. Mitä seuraavaksi? Jos lehdistötiedote tauon jälkeen on oikea, San Francisco lopulta täyttämään need for speed 28. joulukuuta. Ei siksi, että jokin näistä locales ei ole salaa nauttia 4G jo tietenkin.

Jatka käsittelyssä Sprint ja Clearwire toimittaa WiMAX Los Angeles, Ohio, Miami ja Washington DC, lupaa SF 28. joulukuuta

Sprint ja Clearwire toimittaa WiMAX Los Angeles, Ohio, Miami ja Washington DC, lupaa SF 28. joulukuuta perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 01:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar