mandag den 29. november 2010

Inhabitat viikko Green: nykyaikaistamiseen Yhdysvaltain kantaverkkoon, puhumattakaan aavikoiden ja pyramidit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/inhabitats-week-in-green-modernizing-the-us-national-grid-not/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla Inhabitat olimme kiitollisia pystyä todistamaan kauan odotettu paljastus futuristinen aurinkoenergiakäyttöisellä Masdar instituutti Abu Dhabissa, ja olemme myös kuulleet mielenkiintoisia uutisia, että tutkijat kehittävät hanketta, joka voisi olla meille käyttämällä Sahara aavikko toimittaa 50% maailman energiasta vuoteen 2050 mennessä .

Olimme myös sokaista dynaaminen "tanssi" julkisivu on Kiefer Technic näyttelytila ja tämä kohoava vehreys reunustamalla pyramidin pyydetty silmämme modernilla ottaa muinainen maya arkkitehtuuriin. Maailma Green Tech oli paljon olla kiitollisia myös sillä US Department of Energy ilmoitti, että se myöntää 19 miljoonaa dollari nykyaikaistamiseen kantaverkkoon ja vihreä kuljetus näki ensimmäisen lennon powered by jatropha perustuvan biopolttoaineen . On kevyempi huomata, tämä aurinkoenergialla pyörätuoli ja sen suunnittelija valmis lähtemään 200 kilometrin matka esitellä sen ominaisuuksia.

Niille teistä metsästää Cyber maanantai tarjoukset, älä unohda tutustu Vihreä Gadget Gift Guide kanssa eliitti kuumin ympäristöystävällisen teknologian siellä. Bongasimme myös tämä nerokas puu kaiutinjärjestelmä , joka vahvistaa musiikkia ominaisuuksiin se on tehty ja ei tarvitse sähköä ollenkaan.

Inhabitat viikko Green: nykyaikaistamiseen Yhdysvaltain kantaverkkoon, puhumattakaan aavikoiden ja pyramidit alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 19:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar