lørdag den 29. januar 2011

Plantronics Calisto 800 kaiutinpuhelin ja Voyager Pro UC HF tehdä concalls jäähdytetään uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/plantronics-calisto-800-speakerphone-and-voyager-pro-uc-headset/:
Plantronics Calisto 800 kaiutinpuhelin ja Voyager Pro UC HF tehdä concalls jäähdytetään uudelleen
Olisimme kaikki mieluummin lentää johonkin eksoottiseen, Karibian sijainti meidän ensi yrityksen get-yhdessä, mutta näinä vaikeina taloudellisina aikoina joskus hyvä "ol audio silta mielekästä. Yhä ne concalls tapahtuu kautta jonkinlainen VOIP silta ja Plantronics uusin ovat valmiita siihen. Ensimmäisenä on Calisto 800-sarjan "multi kaiutinpuhelimen" laitteet, jotka tarjoavat yhteyden analogisen puhelinlinjan, matkapuhelimella Bluetooth ja jopa tietokoneen USB. Näin voit helposti soittaa vain noin mitään, ja luonnollisesti tarjoaa kaksisuuntainen kaiutinpuhelin kohinan ja LCD soittajan. Mukana on myös valinnainen langaton mikrofoni, voit jysäyttää pöytään niin itkuvirsiä koko QA joukkue piristyi kuormitus ja selkeä.

Plantronics Calisto 800 kaiutinpuhelin ja Voyager Pro UC HF tehdä concalls jäähdytetään uudelleen Uutta on myös tarkistettu versio Voyager Pro UC , pikemminkin perinteinen Bluetooth-kuuloke laajennettu puomi paremman äänen pickup ja kyky parin matkapuhelimen ja tietokoneen kautta (pieni USB-sovitin) samanaikaisesti. Se tulee jopa tehdä A2DP niin pidät musiikki ei vain sävelet kuulet. Molemmat näyttävät olevan nyt saatavilla, ja molemmat alkavat 199,95 dollaria, mikä ne poissa useimpien muiden yhtiönsä osallistujaa.

Jatkaa lukeneisuus Plantronics Calisto 800 kaiutinpuhelin ja Voyager Pro UC HF tehdä concalls jäähdytetään uudelleen

Plantronics Calisto 800 kaiutinpuhelin ja Voyager Pro UC HF tehdä concalls jäähdytetään uudelleen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 22:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Plantronics Calisto 800 , Voyager Pro UC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar