lørdag den 29. januar 2011

Amazon tuloaan Netflix-kuten video streaming Prime tilaajille?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Huhut Amazon joko ostaa Netflix tai käynnistää kilpailevan vaihtoehto on ollut kiertää ja nyt yksi meidän lukijat sanoo, että hän näkee rajoittamattoman videoiden osa täydentää nykyistä Amazonin VOD vaihtoehtoja. Se on kiva bonus $ 79/year paketti, joka tällä hetkellä lisää muutama ilmainen postitus bonukset ja se tulisi halvemmaksi vuosittain yli Netflix's Watch heti (95,88 dollaria.) Kuten edellä todettiin, ja galleria, se koostuu "rajoittamaton, kaupallinen -vapaa, instant streaming 5000 elokuvat ja TV "ja valinnat peili Watch Hetkessä luettelo tarkasti. Resoluutio on ilmeisesti vain "melko vankka" 480p SD, mutta ei ole sana äänen tai tekstityksen vaihtoehtoja. Me odottaa kuulla, jos joku muu näkee samanlainen sivu ennen olettaen laaja käyttöönotossa, mutta se varmasti vaikuttaa, että voisi vihdoinkin olla elinkelpoinen kilpailija Netflix Juggernaut .

[Kiitos, Pavel]

Amazon tuloaan Netflix-kuten video streaming Prime tilaajille? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 15:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar