lørdag den 29. januar 2011

Android 2.3 turvallisuus vika ilmenee microSD pääsy haavoittuvuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/android-2-3-security-bug-shows-microsd-access-vulnerability/:
Tutkijana North Carolina State University on varoitus Android 2.3 tietoturvaheikkous, joka antaa hyökkääjän saada käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, lisätodiste siitä, että piparkakut eivät kaikki sokeri ja mauste (oikeudenmukaisena, että SMS ongelma on sittemmin korjattu ). Mukaan Xuxian Jiang, vika voi sivustoilla käyttää ja ladata sisältöä käyttäjän microSD-kortin, mukaan lukien vastaajaviestit, valokuvia ja verkkopankit tiedot etäpalvelimeen. Virhe ilmeisesti muistuttaa samanlainen virhe edellisessä versiossa Android-ajatus on puututtava piparkakut. Koska Jiang toteaa, että korjaus on helppo kiertää. Lisäksi poistaa microSD-kortin käytöstä JavaScriptiä, tai siirtyminen kolmannen osapuolen selain, Android 2.3 käyttäjät ovat vähäinen käyttö on squashing vika. Ihmiset on eWeek ilmoitti, että Google on kehittämässä ratkaisua ongelmaan, mutta ei ole mitään sanaa, kun voimme odottaa päivitystä.

Android 2.3 turvallisuus vika ilmenee microSD pääsy haavoittuvuus perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 10:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde North Carolina State University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar