lørdag den 19. marts 2011

Feature: Auton tietojenkäsittely, älypuhelimet, ja tulevaisuudessa autojen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oSgiKhD3BPE/in-car-computing-smartphones-and-the-future-of-cars.ars:


Aikana meidän sarjan tulevaisuus Autot , selkeä kuva on syntynyt, missä liikennevirta on menossa lähivuosina. Jos nykyinen liikenne on kuin kukinta bakteerien joka vastaa kollektiivisesti ympäristön muutoksiin, niin huomisen verkkoliikenteen, kun kaikki autot ovat sidoksissa tien pilveen, ja toisiinsa langattoman hermosto, on enemmän kuin täysin muodostuneita, mukautuva ja kehittyvä organismi. Lisäksi nykyinen verkosto anturit jo upotetut tiet ja moottoritiet, autot itse tulee kokoelmat anturit enmeshed peer-to-peer langattomaan verkkoon, joitakin master solmujen että verkkoon liitetty pilvi kautta 4G.


Mutta kun kuva kehitystä liikenteen seuraavan vuosikymmenen aikana on alkanut muotoutua, mikä ei ole vielä niin selvää on tulevaisuuden todellinen auton, joka osallistuu tämän sukupolven liikenteen sujuvuuden. Erityisesti yksi kysymys jää vastausta: se pii aivot tuleva auto on sisäänrakennettu, vai saammeko toke älypuhelimet ajoneuvon ja käyttää pienempiä laitteita "prosessorit, langaton radioita, ja näyttää?


Esitän kysymyksen meidän OpenForum osallistujille, ja keskustelu , joka seurasi oli erittäin hyvä. Mutta ennen kuin esitän lyhyesti, mitä OpenForum sopineet niin pitkän aikavälin ratkaisu (oli yllättävän paljon yksimielisyyttä siitä, miten asioiden pitäisi mennä), minä esittelen ensiksi yhteenveto molemmin puolin kysymys.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar