onsdag den 1. juni 2011

Acer Iconia M500 toimii MeeGo on Atom-prosessori, tulossa tämän vuoden loppuun mennessä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/acer-unveils-meego-tablet-running-on-intel-atom-cpu/:


Acer David Lee vain kaappasi Intelin netbook ja tablets Computex Keynote paljastaa uusi 10-tuumainen tablet: Iconia M500. Se on ensimmäinen yhtiön uuden M-sarjan ja toimii MeeGo huipulla Atom (Moorestown) suoritin. Sen ulkonäkö ja mitat ovat hämmästyttävän samankaltaisia ​​yhtiön Android tablet, A500 , ja että samankaltaisuus ulottuu päätöslauselman näytön sekä: 1280 x 800. MeeGo käyttöliittymä on räätälöity Acer iho tarjoaa mitä kuvattiin "snackable UI." Kohta tuntuu olevan tarjota välittömän pääsyn asiat välität, ja lyhyt esittely näimme esillä joukko elää vekottimia ympärille "Acer ympyrä." Mr. Lee, yhtiön Assistant VP Information Technology Business Group, kertoo tämän 10-incher n tulossa (ei, valitettavasti) tämän vuoden loppuun mennessä.



Päivitys: galleria nopeita ja likaiset kädet-laukausta on lisätty alla ja voit video M500 tauon jälkeen.


Jatkaa lukeneisuus Acer Iconia M500 toimii MeeGo on Atom-prosessori, tulossa tämän vuoden loppuun mennessä


Acer Iconia M500 toimii MeeGo on Atom-prosessori, tulossa tämän vuoden loppuun mennessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 04:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar