onsdag den 1. juni 2011

Danger tunnusomaiset Hiptop häviää / Sidekick on tullut jäädäkseen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/dangers-iconic-hiptop-fades-away-the-sidekick-is-here-to-stay/:


Vuoden vuosituhannen vaihteessa, kolme miestä muodosti Vaara Incorporated, joka lähti luomaan älypuhelin sijainniltaan sen aikaa. Nämä miehet lopulta lakkautetaan Google ... jälkeen yksi heistä perusti Android . Mutta mitä tuli ja T-Mobile Sidekick, niiden tyylikäs kääntyvä puhelin? Kun kuuluisa elämä täynnä mainetta , onni ja epäonnistuminen , Hiptop saavutti päättyy tänään. Tänään, Microsoft ja T-Mobile sammuttaa Vaara palvelimet hyvä , jolloin nykyinen puhelimia ilman sähköposti-ja pilvipalveluihin, että kun tehdään niitä välttämättömiä teens, tweens ja yrittäjiä, jotka käyttivät niitä päivittäin ulos - jättäen Android-powered Sidekick 4G on tuuletin jäljellä hiillosta brändin. Tule tauon jälkeen on lyhyt video juhla Danger n populaarikulttuurin ilmiö, ja pään yli Geekwire ja lyhyt historia ikoni laitteen. Nyt, jos sinulla Anteeksi, meillä vähän vettä silmämme.

Jatka käsittelyssä Danger ikoninen Hiptop häviää / Sidekick on tullut jäädäkseen


Danger tunnusomaiset Hiptop häviää / Sidekick on tullut jäädäkseen perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 17:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar