onsdag den 1. juni 2011

Nokian verkkokaupoista offline Ranskassa ja Espanjassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokias-online-stores-go-offline-in-france-and-spain/:



Nokian "noin nollatulokseen" näkymät aiemmin tänään on masentava parhaimmillaan, ja nyt näyttää siltä, ​​yhtiö on aloittanut suljin verkkokaupoista vastauksena kasvavaan kilpailuun jälleenmyyjille, jotka tarjoavat halvempia hintoja samoja laitteita. Toistaiseksi verkkokaupat Ranskassa ja Espanjassa on korvattu sulkemisesta ilmoituksen, joten asiakkaita näissä maissa tulee puolestaan ​​kolmansien osapuolien saadakseen älypuhelin korjata. Euroopan verkkokaupoista Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Iso-Britanniassa avoinna liiketoimintaa, mutta matala online myyntilukuihin (ja väistämätön kuolema Symbian ) tarkoittaa saatamme nähdä enemmän kuuluville maille offline lähitulevaisuudessa. "Hinnat ovat liian tuettujen harjoittajien ja myynti oli vähäistä, joten ne pitää tukea", edustaja Nokia Espanja kertoi tänään, niin odotettavissa, shutdown vaikuttaa vain myyntitoiminnan - tietenkin, voit silti olla voi kääntyä lähimmän Nokia-sivustosta tukea.



[Kiitos, Reppu]

Nokian verkkokaupoista offline Ranskassa ja Espanjassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 17:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nokia Espanja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar