mandag den 18. juli 2011

CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:

CNN Stream

Vielä yrittää raapia että kutittaa jättämää hidas häivyttää pois Casey Anthony draama? No, hyvä uutinen kiddies, CNN osoittaa sen 24 tunnin uutiset letku suoraan at your face yli pikku juttu kutsumme internet. OG Cable News Network on vihdoin palaamassa streaming tappelu (die hard Blitz-päälliköt voivat muistaa hieman palvelun nimeltään CNN Pipeline) ja tarjolla elävää syötteitä CNN ja HLN, verkossa ja kautta iOS apps. Valitettavasti, kuten HBO Go , sinun on maksettava tv-liittymän kautta AT & T, Comcast, Cox, Dish Network, Suddenlink tai Verizon käyttää virtoja. Tällä hetkellä Android käyttäjät jäävät ulos kylmään, mutta se on ok, fanit jälkiruoka-teemalla OS nimet voivat vetää Al Jazeera Englanti ilmaiseksi.

Jatka lukemista CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa


CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar