mandag den 18. juli 2011

Sonos S3 / Play: 3 all-in-one kaiutinjärjestelmä ponnahtaa ylös Amazon $ 300, saa jenkki jälkeisessä kiireessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/sonos-s3-play-3-all-in-one-speaker-system-pops-up-at-amazon-fo/:

Sonos S3 / Play: 3 all-in-one kaiutinjärjestelmä ponnahtaa ylös Amazon $ 300, saa jenkki jälkeisessä kiireessä

Sonos on osoittautunut varsin tease käsitellessään Sonos S3 (tai on se Play: 3?). Langaton All-in-one-kaiutinjärjestelmä tekee ensimmäisen salaisen esiintyminen FCC aiemmin tässä kuussa, mutta antoi paljonkaan yksityiskohtia, ja nyt on piipahti vuonna (jo vetänyt) Amazon ennakkoon sivu. Tämä viimeisin nosto verho ei ole antanut meille paljon enemmän lähteä, mutta ainakin nyt meillä on hinta - 300 dollaria - ja vahvistus siitä, että kaiutinjärjestelmä on todella rokkaavaa "trio kuljettajien ja vahvistimet", kuten me aiemmin arveltu . Erityisesti se sai yhden diskantti, kaksi mids, ja yhden bassoelementin aluksella. Amazon listaa järjestelmän PLAY3US1BLK, johtaa meidät uskomaan, että olimme oikeassa myös olettaen, että S3 tulen perinteinen musta ja valkoinen. Kuten nyt, meillä ei ole mitään vahvistetaan merenkulun päivä, mutta voit olla varma me piru vieköön tiesi kun Sonos lopulta päättää luopua yksityiskohtia.



[Kiitos, Charlie]

Sonos S3 / Play: 3 all-in-one kaiutinjärjestelmä ponnahtaa ylös Amazon $ 300, saa jenkki jälkeisessä kiireessä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 04:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar