mandag den 18. juli 2011

Bomb-sniffing kiteet voivat pelastaa meidät ydinvoima Armageddon, teelehdet samaa mieltä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/bomb-sniffing-crystals-may-save-us-from-nuclear-armageddon-tea/:


Huolissaan siitä, että ydinaseilla voisi tuhota kaikki sivilisaatiosta? Sinun ei tarvitse, koska tiedeyhteisön kristallipallo sanoo kristallipalloon voi pelastaa ihmiskunnan. Viime viikolla, Department of Energy myönsi 900.000 dollari myöntää Fisk University ja Wake Forest, jossa tutkijat ovat olleet kiireisiä tutkimaan terrorisminvastaisen ominaisuuksia strontium jodidi kiteitä. Kun terästetty europium, nämä kiteet voivat tehdä erittäin hyvää työtä poimien päälle ja analysointiin säteilyn, kuten tiimi Fisk ja muiden kansallisten laboratorioiden äskettäin löydetty. Kustannukset edelleen kaikkein säätämästä este käyttöönottokustannukset materiaaleja lentokentillä tai kansallisten rajojen, vaikka ennustamiseen Tutkijat väittävät vain ajan kysymys ennen kuin ne kehittyvät tapa tuottaa suurempia kiteinen määriä edulliseen hintaan. Ainoa asia Miss Cleo näkee on välkehtivä lehdistötiedote, teidän erittäin lähellä, post-break tulevaisuudessa.

Jatka lukemista Bomb-haistelevat kiteet voivat pelastaa meidät ydinvoima Armageddon, teelehdet sopia


Bomb-sniffing kiteet voivat pelastaa meidät ydinvoima Armageddon, teelehdet sopivat alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 08:35:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar