onsdag den 4. maj 2011

Nintendo Wii Vitality Sensor on vielä tulossa käsi lähellä sinua, sanoo Iwata

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nintendo-wii-vitality-sensor-still-coming-to-a-hand-near-you-sa/:


Jos tuote on sana "elinvoimaa" nimessään, Nintendon tulevaa Wii reuna ei näytä olevan paljon pulssin näinä päivinä. Kumma ohjain varmasti herätti kiinnostuksemme kun pelaamista jättiläinen osoitti sen pois jo vuonna 2009, mutta lukuun ottamatta joitakin vääriä hälytyksiä ja paljastui patenttihakemus , emme ole kuulleet piip. Nintendo presidentti Satoru Iwata osoitettu Vitality Sensor on oudon poissaoleva aikana varainhoidon esittämistä, liituuntumista viive jopa "eroja biologista tietoa ihmisille." Reuna on vielä tulossa mukaan Iwata, mutta se ei vapauteta ennen kuin yritys voi tehdä työtä hyvin 99 prosenttia kuluttajista - homma tosiaan. Entä toinen prosenttia? No, ehkä he voivat kokeilla näitä koskevat koon.

Nintendo Wii Vitality Sensor on vielä tulossa käsi lähellä sinua, sanoo Iwata perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 20:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Nintendo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar