onsdag den 4. maj 2011

WiFi Galaxy Tab käynnissä vanhempi prosessori kuin 3G sisaruksia?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/wifi-galaxy-tab-running-on-an-older-cpu-than-its-3g-siblings/:

WiFi-Vain Galaxy Tab

Jos olet ostanut WiFi vain Galaxy Tab , luultavasti olettaa olit saada samat seitsemän tuuman liuskekivi, että muut ovat saaneet nauttia marraskuusta lähtien , vain ilman 3G radio ja raskas kaksivuotinen sopimus. Käynyt ilmi, se kannattaa poring yli eritelmät takana pakkaus. Olemme vielä saada vahvistuksen Samsung, mutta on ilmeisesti vaihdoin pois sen Hummingbird prosessori vanhempi "1GHz Cortex A8 piiri hitaammin GPU. Galaxy Tab harjoittajat ovat Hawking pakkauksissa PowerVR SGX 540, mutta jotkut ihmiset haltuunsa XDA Developers foorumeilla ovat huomanneet, että sen WiFi vain sisarus on liikkuva ja edellisen sukupolven SGX530. Silmälasit on Samsungin Sivustolla on myös luettelo Bluetooth 2.1 sijasta 3,0 - jälleen merkittävä downgrade. Meidän arviomme yhtiön oli tehtävä joitakin kompromisseista lyödä että 350 dollaria hintaluokkaan , mutta meillä ei ole like it.

WiFi Galaxy Tab käynnissä vanhempi prosessori kuin 3G sisaruksia? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 11:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Carrypad | lähde Samsung , XDA Developers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar