onsdag den 4. maj 2011

Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:



E-lukijat saattavat olla tarpeeksi hyvä Princeton n saleihin , mutta opiskelijat ja professorit Oklahoma State University näyttävät jääneen mukkelis makkelis niiden iPads . Viime syksynä koulun käyttöön tabletit kourallinen luentosaleja ja luokkahuoneissa, osana iPad Pilottiohjelma. Opettajat osallistuvat tutkimukseen sanoivat hyötyneet kaikki opetusohjelmistoja saatavilla Applen App Store, vaikka opiskelijat arvostivat ei viettää elämänsä säästöt perinteisiin oppikirjoihin. Lopussa pilottiohjelma, koko 75-prosenttia collegians sanoi iPad "parannetaan merkittävästi" niiden luokassa kokemus, vaikka emme vierasta, että paljon, että lisälaite tuli heidän newfound mahdollisuuden tarkistaa TweetDeck välillä luentomuistiinpanot. Lausunto oli huomattavasti enemmän jakautunut kuitenkin, laitteen arvo e-lukija. Jotkut nauttineet kaikki kirjat samassa paikassa, kun taas toiset hieman pettynyt kokemusta sanoen he eivät käytä sitä lukea niin usein kuin he odottivat. Meidän entinen undergrad-velttoilija itsemme voi täysin liittyä. Video ja PR odottavat sinua, tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa


Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 14:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MacNews | lähde BusinessWire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar