mandag den 24. januar 2011

HP / Palm 9,7 tuuman Topaz tabletti käyttää 1.2GHz Qualcommille MSM8660, Adreno 220 GPU

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Näyttää ne kuiskaa kuulimme siitä HP: n Topaz ottaa 1.2GHz Qualcomm CPU oli totta. Ihmiset haltuunsa Pre Keski juuri teki sisäisen asiakirjan yksityiskohtien oletetaan ominaisuudet HP: n tulevan 9,7-tuumainen tabletti, ja se näyttää edellä CPU on liittynyt integroitu Adreno 220 GPU, 512 DDR2-muistia, Bluetooth 2.1 + EDR, eteenpäinsuunnatut 1,3 megapikselin kamera ja dual-bändi 802.11b/g/n WiFi. Olemme kertoneet odottaa oleophobic Gorilla Lasi näyttö standardin XGA (1024 x 768) resoluutio, vaihtoehtoja 16GB, 32GB tai 64GB tallennustilaa, valinnainen WWAN, kiihtyvyysanturi, hyrrää, valon anturi, mikrofoni ja akku tulee kestää noin kahdeksan tuntia ihanteelliset olosuhteet. Luonnollisesti webOS on laivalla, ja olemme kuulemistilaisuudessa WiFi vain malli todellakin tuli markkinoille jossain vaiheessa. Mitä kytketty versiot? HSPA, LTE ja CDMA vaihtoehdot ovat huhuja, joiden kaksi jälkimmäistä todennäköisesti SIM-lukittu, ja kolme kuljettaa A-GPS.

On syytä huomata, että nämä asiakirjat olivat ilmeisesti tuoreena viime syksynä, joten kaikki on selvästi muuttua. Se sanoi, emme kaivaa kertoo, että HP tulee tekemään kaikkensa täyden tukensa salama täällä pöydältä, se voi myös harkita kanssa Blio digitaalisen lukutoukkia läsnä. Luonnollisesti pilvipalveluihin on muotoutumassa olevan valtavan paljon, ja se tulee ehdottomasti tukea induktiivinen latauksen kautta Touchstone v2. Nämä dokumentit vahvistavat myös , mitä olin kuullut siitä Kosketa Jaa, toisen sukupolven Touchstone myös käsitellä langaton kuvan jakamiseen, langaton äänen suoratoisto ja hihnan vapaa video säteilevä (vain muutamia mainitakseni). Hit lähde linkkiä täynnä laiha, ja voit painetta HP siirtää 9 helmikuu hieman lähempänä tänään.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HP / Palm 9,7 tuuman Topaz tabletti käyttää 1.2GHz Qualcommille MSM8660, Adreno 220 GPU perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 12:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Uusista Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar