mandag den 24. januar 2011

Inhabitat viikko Green: omavaraisia ilmalaivat, turbiini pohja puserot ja Saharan aurinko keidas

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/inhabitats-week-in-green-self-sustaining-airships-turbine-bas/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Tällä viikolla avataan jännittävä uutinen, että Norja ja Jordania allekirjoittivat sopimuksen luoda kukoistava aurinko keidas vuonna paahteen Saharan autiomaan. Intia myös aallot ne ilmoittivat ensimmäinen vuorovesi tehtaan Aasiassa , ja otimme tarkastella romaani tuulivoimaa tech että puitteet seuraavalle cocktailillesi meluisa turbiinit pietsosähköisten tyynyjä. Olemme myös pyöristettynä meidän suosikki tuuli-powered gadgetit eivät puhalla , ja ette usko viimeisin extreme-laji: tuulivoimala base hyppy !

Muita uutisia, vihreä kuljetus vei taivaalle kuin me esiteltiin futuristinen ilmalaiva, joka luo omat polttoaine ja vetykäyttöisten lennokki, joka voi pysyä pystyssä jopa viikon. Samaan takaisin maan päällä olemme kuulleet useita merkittäviä auto valmistaa tehdä jännittäviä ilmoituksia kuin Chevrolet esitteli teknologian, joka voisi kaksinkertaistaa V: n akun ja Toyota veti takaisin verho päivitetty sähkömoottori , joka vaatii vähemmän harvinaisten maametallien.

Tällä viikolla olemme myös loisti valo maailman energiatehokkain valaistuksen kanssa Vihreä Valo 101 opas , ja olimme sokaisi loisto Mischer Traxler n repurposed Relumine Kirjoituspöydän lamput . Lopuksi, siitä valtakunnasta puettavat tech toimme teille aurinkopaneeleihin Androcell reppu , joka varmuuskopioi tiedot, ja testasimme kätevä aakkoset flash-kortti app varten tech-savvy tots.

Inhabitat viikko Green: omavaraisia ilmalaivat, turbiini pohja puserot ja Saharan aurinko keidas perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar