fredag den 21. oktober 2011

NVIDIA: n Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/21/nvidias-jen-hsun-huang-windows-on-arm-should-hit-tablets-first/:


NVIDIA: n perustaja ja toimitusjohtaja Jen-Hsun Huang ei ole koskaan kuulunut väistää kysymyksen, ja se teki erinomaisesta sulkeminen haastattelu täällä AsiaD. Ulkopuolella (uudelleen) vahvistaa , mitä edessä on Tegra , hän myös puhui avoimesti hänen Käsitys Windowsia ARM vastauksena kysymykseen Joanna Stern. Tässä suurin osa hänen vastaus:


"On tärkeää [Microsoft] olla aseman nämä PC: eihin. Vuodesta Finesse näkökulmasta - En voi puhua heidän puolestaan ​​- mutta olisin tullut ulos tablets ensin Windowsin ARM. Se auttaa, että tämä isn 't PC. Will eilisen Office ajaa huomisen Windowsia ARM PC? Tuleeko uusi versio Office ajaa huomisen Windowsia ARM tablets? Molemmat kysymykset koskevat perintö, ja molemmat ovat noin Office. tosiasiallista täytäntöönpanoa radikaalisti erilainen . En näe mitään syytä tehdä Office 95 toimimaan Windows ARM. Minusta olisi hienoa, aivan ihana - Sanoisin, henkilöä, joka käyttää Windows - Olisi lähes vaatimus minulle, että [ ARM] laite toimii Windows interoperably. Jos Office toimii Windows ARM - se Killer app. Kaikki muu on netissä. "



Hän laati sanoa, että hän toivoisi Office for Windowsia ARM tukisi samat tiedostot että nykypäivän toimisto tekee, pitkälti samalla tavalla kuin Office for Mac lopulta synkronoitu kanssa sen Windows-pohjaisten sisarus. Saat enemmän Huang haastattelu, hypätä ohi tauko!

Jatka lukemista NVIDIAn Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad


NVIDIA: n Jen-Hsun Huang: Windows ARM pitäisi lyödä tablets ensin taistelee Intel on huono idea, olisi mukavaa pelimerkkinsä sisään iPad alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 lokakuu 2011 01:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar