onsdag den 16. marts 2011

TomTom tuo sen HD Traffic palvelun tietoja selaimen avulla jokainen käyttää sitä ilmaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/tomtom-puts-its-hd-traffic-service-data-in-a-browser-lets-every/:

TomTom tuo sen HD Traffic palvelun tietoja selaimen avulla jokainen käyttää sitä ilmaiseksi

Olemme saaneet löytötavaroita Matkalla kotiin kohteliaasti monet navigointijärjestelmän vuosien varrella, mutta jos koskaan olemme taistelee paitsi hämmentävä maantiet, mutta myös arvaamaton liikenteen kulkusuunnat se TomTom haluamme meidän puolellamme. HD Traffic palvelun yritys tarjoaa aina paikalla on, ja nyt pääset että jatkuvasti päivittyvä ja oikeastaan ​​melko yksityiskohtaisia ​​tietoja selaimesta. Kuitenkin on olemassa saalis: nyt se on saatavilla vain Euroopassa ja Etelä-Afrikassa. Myös käyttöliittymä on vähän tiukasti kiinni. Niin, ja esitys ei ole läheskään niin mukavaa kuin yhtiön mobiilisovellukset. Mutta se kaikki on ilmaista, ja niin et todellakaan voi valittaa liikaa mistään sellaisesta. Tarkemmat tiedot PR alla.

Jatka käsittelyssä TomTom tuo sen HD Traffic palvelun tietoja selaimen avulla jokainen käyttää sitä ilmaiseksi


TomTom tuo sen HD Traffic palvelun tietoja selaimen avulla jokainen käyttää sitä ilmaiseksi perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 12:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TomTom | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar