onsdag den 16. marts 2011

Samsung julkisti saatavuus, hinnoittelu 2011 HDTV, Blu-ray-soittimet ja HTIB

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:


Se tulee hieman myöhässä peliin, koska monet näistä malleista ovat jo alkaneet merenkulku , mutta Samsung on lopulta katsonut tarpeelliseksi paljastaa hinnat ja arvioidut toimituspäivät sen 2011 HDTV (sekä LCD ja plasma), Blu-ray-soittimet ja kotiteatteri laatikossa järjestelmissä. Ei ole yllätyksiä ominaisuuksia mitä näimme CES sekä plasma-ja LCD HDTV linjat ovat uusia ohut bezeled malleja, uusi LED-valaistus Tech LCD ja "Real Black" paneelit plasmoissa, jotka ovat kasvaneet tuuman koossa tänä vuonna. Samaan aikaan Blu-ray on odotetusti saanut ohuempi ja nopeammin käynnistämättä vain kolme sekuntia. 3D-ja Smart-TV: ssä on vakiona useimmissa uusia tuotteita tällä kertaa, tarkista tauon jälkeen lisätietoja, mitä uutta ja miten paljon he maksaa lähdettävä.

Jatka käsittelyssä Samsung julkisti saatavuus, hinnoittelu 2011 HDTV, Blu-ray-soittimet ja HTIB


Samsung julkisti saatavuus, hinnoittelu 2011 HDTV, Blu-ray-soittimet ja HTIB perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 maaliskuu 2011 13:34:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Samsung (plasmat) , LCD , Blu-ray , HTIB | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar