onsdag den 16. marts 2011

Staples "liuskekivi sekä laatat vuotaa, vahvistavat Samsung 8,9-incher ja HP ​​Opal?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/15/staples-slate-of-slates-leaks-out-corrobrates-samsungs-8-9-in/:


Jo yli kuukausi, olemme pidetään kiinni asiakirja - väitetään Staples tabletti opas - se on etsinyt yhä väärässä kuin päivää lentää. Tablet julkaisupäivät ovat liian pian, ja hinnat olivat aivan liian korkea, mikä sai meidät miettimään se oli joko väärennetty tai kipeästi vanhentunut. (Utelias? Katso kopioida tauon jälkeen.) Tällä viikolla kuitenkin Droid-Life julkaistiin paljon todennäköisempää näköinen kopio aivan sama asia, joka vaikuttaa sekä melko hiljattain ja melko mielenkiintoinen. Näet, että Samsungin 8,9 tuuman Galaxy Tab tekee cameo, sillä ei 7-tuumainen HP Opal kerroimme teille tämän vuoden alussa, ja molemmat BlackBerry playbook ja Dellin Viiru 7: n esiintymiset yhtymään viime huhuja olemme nähneet. Vain harha on huhtikuu julkaisupäivä Motorola Xoom WiFi, joka mainoksia tappi on 27 maaliskuu . Loppu on käytännössä kuka on kuka tulevista tabletteja, joten säästän teitä koko vaihtuvuus on huhu mylly. Jos haluat tietää mitä tiedämme paljon, yksinkertaisesti tutustumalla kattavuus alla.



Lue - HTC Flyer

Lue - Dell Viiru 10

Lue - Acer Iconia Tab

Lue - Toshiban nimeämätön Tegra 2 / Honeycomb tabletti

Lue - HP Kosketusalustan



[Kiitos, Billy F.]

Jatka käsittelyssä Staples "liuskekivi sekä laatat vuotaa, vahvistavat Samsung 8,9-incher ja HP Opal?


Staples "liuskekivi sekä laatat vuotaa, vahvistavat Samsung 8,9-incher ja HP Opal? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 maaliskuu 2011 20:23:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar