mandag den 21. marts 2011

Havaiji rahoituksen käyttöön enintään 320 julkisen EV latureita saarelainen Toronton sanoa "Mahalo"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/hawaii-funding-deployment-of-up-to-320-public-ev-chargers-islan/:

Havaiji rahoituksen käyttöön enintään 320 julkisen EV latureita saarelainen Toronton sanoa "Mahalo"

Jos sinulla ei ole paljon mennä, sähköauton voi tehdä paljon järkeä. Tiedätkö mitä ryhmä ihmisiä ei ole paljon mennä? Ihmiset, jotka elävät saarella, joka on kuka. Tästä syystä olemme tunne jotkut yhteisvaikutukset rakkautta valtion Havaijin kumppaneiden kanssa AeroVironment , yritys tekee myös joitakin typerä näköinen UAV varten DARPA, sijoittaa jopa 320 julkisen EV latausasemaa pistokkeet yli Kauai, Hawaii Island, Maui, ja Oahu. Kaikki tulee olemaan 240v Taso 2 yksikköä, joka voi periä keskimäärin EV neljästä kahdeksaan tuntiin. Se on paljon aikaa napata kyytiin ja työskenteli joitakin turvota - tai rusketustasi jos et tunne hieman vähemmän aggro.

Jatka käsittelyssä Havaiji rahoituksen käyttöönotolle on enintään 320 julkisen EV latureita saarelainen Toronton sanoa "Mahalo"


Havaiji rahoituksen käyttöön enintään 320 julkisen EV latureita saarelainen Toronton sanoa "Mahalo" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 22:26:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AeroVironment | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar