mandag den 21. marts 2011

Xbox Kinect PS3 on Kevin Butler pahin painajainen totta (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/xbox-kinect-on-ps3-is-kevin-butlers-worst-nightmare-come-true/:




Joten tässä on se ongelma, että jotkut pelaajat saattavat olla edessä: haluatko konsoli suurella prosessorin tehosta, mutta yhdessä joidenkin hehkuva tikkareita , tai yksi futuristinen ohjain-vapaata liikettä pelaamista hinnalla Blu-ray-toisto? No, meille pelkkä kuolevaisten se on joko yksi tai muu, mutta Shantanu Goel jatkoi yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet: Xbox Kinect on PS3. Video yllä on meidän mies osoittaa hänen varhaisen ohjelmisto mod, joka voidaan nykyään tunnistaa perus eleitä kuten nopeasti työntää kätesi kohti näytön kahdesti aktivoida X-näppäintä, sekä tavallista heiluttaen noin navigointiin. Vaikka se on selvää, että tämä hanke on vielä alkutekijöissään, Goel on jo työtä beefing sitä lisäämällä koko pelin profiileja ja liikuntaelinten seuranta-tuki, joten on hieman apua yhteisöä, toivottavasti se ei ole kauan, ennen kuin pääsemme liberaalisti heittää kranaatteja Killzone 3 ilman huolta vahingoittaa TV. Ehkä Kevin Butler nähdään myös kevyempää puolta myös.

Xbox Kinect PS3 on Kevin Butler pahin painajainen totta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 11:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Shantanu Goel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar