mandag den 21. marts 2011

AT & T lanseeraa HTC HD7S kanssa WP7 ja LG: n 3D-käytössä Thrill 4G Android puhelin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/atandt-launches-htc-hd7s-with-wp7-and-lgs-3d-enabled-thrill-4g-an/:


Kuka sanoo, CTIA aiotaan varjostaa uutinen, joka todella rikkoi ennen tapahtumaa alkaa? Okei, joten se on täysin mahdollista, että AT & T / T-Mobile sirinä on mahdotonta sivuuttaa täällä Orlando, mutta se ei pysähdy Ma Bell liikkuvaan kaksi uutta (er, rebadged) puhelimia, jotka etsivät iPhone vaihtoehtoja. Ensimmäisenä on LG Thrill 4G (saatavilla "lähikuukausina"), unpriced 4,3 tuuman superphone että ominaisuudet lasit ilman 3D-näyttö, dual 5 megapikselin stereoskooppiset kamera, 16GB esikuormitettuna muistia (8GB laivalla, 8GB microSD-kortille ), käyttää Googlen Android Market ja erityisiä 3D-markkinapaikka keksi LG 3D Space. Kameran pystyy snagging videoleikkeitä 1080p kuvattaessa 2D-tai 720p kun valitsevat 3D. Saat myös dual-core 1GHz prosessori, HDMI, DLNA streaming tukea ja aika paljon muuta voit odottaa löytävänsä tavallinen Optimus 3D - tiedätte, kun otetaan huomioon tämä, että hyvin puhelin, vaikkakin AT & T-logo.



Liikettä, siellä HTC HD7S, joka on lähinnä AT & Tified versio HD7 joka on ollut T-Mobile USA on jo jonkin aikaa. Toisin sanoen, saat 4,3-tuuman WVGA Super LCD, 1 GHz CPU, 5 megapikselin kamera, Windows Phone 7 (jossa kopioi ja liitä toiminnot paistetaan oikeassa) ja esiasennettu U-Verse Mobile -sovellus, jolla "täyttäviä AT & T U-jae asiakkaat voivat ladata ja katsella tv-ohjelmia "niin kauan kuin he poni ylimääräiset 9,99 dollaria kuukaudessa. AT & T väittää, että sen versio HD7 on ensimmäinen Yhdysvaltojen kanssa "parannettu Super LCD -näyttö ", mutta kuten Thrill 4G edellä, ei hinnoittelu on mainittu. Se sanoi, että olisi avautumisen verkossa ja vähittäiskaupan paikoissa "lähiviikkoina", joten sinun ei pitäisi joutua odottamaan liian hirveän kauan kyseiset tiedot esiin.

Jatka käsittelyssä AT & T lanseeraa HTC HD7S kanssa WP7 ja LG: n 3D-käytössä Thrill 4G Android puhelin


AT & T lanseeraa HTC HD7S kanssa WP7 ja LG: n 3D-käytössä Thrill 4G Android puhelin perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 10:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AT & T (1) , (2) | Lähetä | <

Ingen kommentarer:

Send en kommentar