mandag den 21. marts 2011

T-Mobile vastaa asiakkaiden useimmin kysytyt kysymykset: ei iPhone

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/20/t-mobile-answers-its-customers-most-frequently-asked-question/:


Never mind käytännön T-Mobile ja AT & T käyttää eri 3G bändejä, Apple ei ole hyväksynyt mitään käsitellä pitkiä jakelua puhelimen tai se AT & T: n hankinnan T-Mobile ei ole asetettu täydellinen vuodella. Välitön reaktio AT & T sitoudut ostamaan T-Mobile USA on kysyä, "niin se tarkoittaa, että iPhone on tulossa T-Mo, eikö?" No, väärässä. T-Mobile on antanut UKK sen päällä tiedottaa asiakkaille lähitulevaisuudessa siirrytään myös yksiselitteinen koskevan ilmoituksen iPhone:

"T-Mobile USA on edelleen itsenäinen yritys. Kaupan odotetaan valmistuvan noin 12 kuukautta. Emme tarjoa iPhone. Tarjoamme huippuluokan laitteet, kuten Samsung Galaxy S 4G ja tulossa pian uusi Sidekick 4G."


Niin että asettuu että (vuosi, anyway). Muita uutisia, palvelu ja laskutus ei muuttumassa, ja siellä on lupaus siitä, että T-Mobile-laitteet jatkavat toimintaansa kuten nytkin, vaikka hankinta on valmis. Pahaenteisesti, mutta yhtiö ei vastaa omaa kysymykseen hinnanmuutoksia, todetaan vain, että se tulee noudattaa "kaikki sovitut suunnitelmat, jotka on tehty ennen omistusoikeuden siirtymistä."

T-Mobile vastaa asiakkaiden useimmin kysytyt kysymykset: ei iPhone alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 maaliskuu 2011 19:16:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde T-Mobile | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar