mandag den 21. marts 2011

Sprint Epic 4G, Galaxy Tab saada Sprint ID tällä viikolla eepoksen Froyo päivitys tekee voittoisan paluun

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/21/sprint-epic-4g-galaxy-tab-get-sprint-id-this-week-epics-froyo/:


Huhuja alkoi ravistelemalla viime viikolla , mutta Sprint ja Samsung ovat juuri tehneet virallisen että Epic 4G -ja Galaxy-välilehti on kummallakin saada firmware-päivitykset tällä viikolla, että lisätään Sprint tunnus , kuljettajan Android iho / teema alusta aloitettuun Transform , Optimus S ja Zio viime vuonna. Saat Epic-päivitys on myös tavaramerkki paluu Android 2.2 - Froyo oli jo lyhyen virallisen näköisiä Epic omistajien useita viikkoja sitten, mutta vika suru johti nopeasti vetää ja väliaikainen paluu Eclair. Näyttää päivitykset lähde pyörimään tänään, ja kaikki nykyiset omistajat, joilla on pääsy päivitykset tämän viikon torstaina, 24. päivä. Seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä Sprint Epic 4G, Galaxy Tab saada Sprint ID tällä viikolla eepoksen Froyo päivitys tekee voittoisan paluun


Sprint Epic 4G, Galaxy Tab saada Sprint ID tällä viikolla eepoksen Froyo päivitys tekee voitokkaan paluun alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 21 maaliskuu 2011 09:31:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar