tirsdag den 28. december 2010

Vapaa Kinect näppäimistö emulaattori voit WoW kun AFK (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/free-kinect-keyboard-emulator-lets-you-wow-while-afk-video/:
Vapaa Kinect näppäimistö emulaattori voit WoW kun AFK
World of Warcraft on paljon asioita paljon ihmisiä, paljon ihmisiä, mutta se ei ole koskaan ollut paljon mukaansatempaavan pelikokemuksen - valu Plague Strike ei näytä kaikkea epäpyhää, kun se laukaisee kuumeisesti napauttamalla näppäintä näppäimistöllä. Liikkuva käsi olisi ainakin vähän enemmän mukana, ja joustavasta toiminnasta ja Muotoillut Toolkit, tai FAAST alkaen USC Institute for Creative Technologies, että vain mitä voit tehdä. Se on pohjimmiltaan ohjelmisto kerros yli oman Kinect rakennettu yli OpenNI , että tunnustetaan luuranko ja mahdollistaa noin 20 eri esitykset on kartoitettu näppäinpainallukset. Tämä tarkoittaa, että voit nojata eteenpäin kävellä, nosta oikea käsivarsi suorittaa toimen, ja sitten istua alas hengähtää kaiken sen jälkeen rasituksen. Se on tällä hetkellä versioida 0.03, joten älä odota ihmeitä, mutta se on saatavilla ilmaiseksi toisessa päässä lähde linkkiä. Se on myös osoittanut alla, mutta älä viipyä liian kauan: kilta kokous alkaa viisi.

[Kiitos, Tommy]

Jatka käsittelyssä vapaa Kinect näppäimistö emulaattorilla voit WoW kun AFK (video)

Vapaa Kinect näppäimistö emulaattori voit WoW kun AFK (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 08:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde USC Institute for Creative Technologies | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar