tirsdag den 28. december 2010

BMW Connected app osumia IOS App Store, "Apps"-toiminto lyömällä ajoneuvojen ensi vuonna

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/bmw-connected-app-hits-ios-app-store-apps-function-hitting-ve/:
Kuten poika, kuten isä? Ilmeisesti se on juuri sitä, miten asiat ovat pelaaminen, Papa BMW Seuraten Minin run-vuoteen 2011. Vain päiviä sen jälkeen MINI Connected app joutui sijaitsee App Store, BMW Connected app on tehnyt samoin. Itse ohjelmisto on ilmainen ladata, mutta sinun 6NR varustettu Bimmer hyödyntää. Mistä voimme kerätä, joudut pulittamaan 150 € tai niin Apps vaihtoehto, mutta valitettavasti on kaksi kallista edellytykset nousta että: a € 3800 navigointi vaihtoehto ja 400 € USB-liitäntä. Toisin sanoen, saamme vaikutelman, että nykyinen BMW: n omistajat ovat onnea. Jos sinulla maaginen keitos (saatavana maaliskuusta 2011 alkaen), voit käyttää Web-radioasemia, kuulet Twitter ja Facebook päivitykset ääneen ja ohjata musiikin kautta iDrive asetukset. Siihen saakka, kunnes IOS 4,3 menee ja rikkoo yhteensopivuuden kaiken, ikuisesti. Iloa, iloa.

BMW Connected app osumia IOS App Store, "Apps"-toiminto lyömällä ajoneuvojen ensi vuoden alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 00:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Telematiikka Uutiset | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar