tirsdag den 28. december 2010

ProForm Trailrunner 4,0 juoksumatto temppuja sinua harjoittelun 10-tuumainen Android tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Etsitkö uudenvuodenlupaukselleni rikkoa? Katso muualle. Jos sitoudut paukutti kolme solid mailia Trailrunner 4,0 oravanpyörä joka päivä, siellä paremmin kuin keskimääräinen mahdollisuudet sinulla todella voi tehdä juuri, että koko 2011. Vuonna oletetaan pyritään pitämään nörtit ja internet narkkarit "kunnossa", ProForm on löi 10-tuumainen Android tabletti (ei voi irrottaa valitettavasti) ylös, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden tarkistaa uutiset, selata sähköpostia ja surffaa verkossa niin kauan kuin WiFi-verkon kuuluvuusalueella. Kun olet tehnyt sen, voit selata harjoituksen tilastot ja vaihtoehtoja, kuten nopeus, aika, matka, kulutetut kalorit, syke, rinne ja vauhti. Lisäksi se on integroitu Ifit Live jotta käyttäjät voivat kartoittaa niiden edistymistä, ja sisäänrakennettu kaiutin ja aux voit hillo sydämesi kyllyydestä, too. At 2999 dollaria, se tuskin heräteostos, mutta koska olit jo budjetointi 500 dollaria uuden Android-laitteen ... todella, nah, se ei vieläkään neuvotella.

[Kiitos, Justin]

ProForm Trailrunner 4,0 juoksumatto temppuja sinua harjoittelun 10-tuumainen Android tabletti perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 joulukuu 2010 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde ProForm | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar