søndag den 9. januar 2011

Acer Iconia Windows 7 tabletti käytännön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/acer-iconia-windows-7-tablet-hands-on/:
Acer on tehnyt jotain hyvin selväksi CES - se aio ryhtyä tabletti markkinoilla paljon kuin se tuli netbook yksi, jossa on paljon vaihtoehtoja. Lisäksi Android tablettia (se sai 4,8-, 7 - ja 10-tuumaiset versiot ) ja kahden näytön Iconia , yhtiö tuo sen 10,1-tuumainen Windows 7 Tabletin Yhdysvaltain markkinoilla noin 550 dollaria tulevina kuukautta. Aivan kuten olimme kuulleet, tabletti käyttää AMD: n Fusion alusta ja mukana tulee näppäimistö telakka. Saimme mahdollisuuden tutustua koko paketin ja telakka / tabletti sopivat yhteen ainutlaatuisen muoti - tabletti ja näppäimistö ympäröivät magneettisia rajojen että salpa kiinni toisiinsa. Kun vedät 'em lisäksi voit liittää tabletti USB näppäimistön tai vain käyttää sitä itse. Koko kiinnitysmekanismi tuntui hyvin hatara on kaksi yksikköä näimme show, ja koko asia tuntuu erittäin yläpainoinen telakoituna. Chiclet näppäimistö eroaa Acer tyypillinen lajike, mutta me todella lisäämällä osoitintanko keskustassa navigointiin Windows 7.

Emme saa viettää liikaa työyksikön, mutta pystyimme palo jopa Engadget on Internet Explorer 9 ja selaa sivun melko sujuvasti. On epäselvää, onko Acer aikoo käyttää ihon päällä Windows 7, koska näimme sen esillä Microsoftin kopissa ja kaikki nämä tabletit olivat käynnissä varastossa Windows. Olisi aika mielenkiintoista nähdä, kuinka AMD: n Fusion alusta esiintyy tabletin ja miten se vaikuttaa akun, mutta ennen kuin voimme tuoda sinulle koko arvostelu jätämme sinulle gallerian alla.

Acer Iconia Windows 7 tabletti käytännön perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar