søndag den 9. januar 2011

Kenmore osoittaa pois älypuhelimeen / tabletti-kytketty laitteet CES (hands-on)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/08/kenmore-shows-off-smartphone-tablet-connected-appliances-at-ce/:
Olemme jo nähneet joitakin älypuhelimiin liittyvät laitteet LG Thinq kokoonpano , ja se näyttää Kenmore on nyt saada valmis liittymään siihen iso tavalla joitakin melko vaikuttava "tehostettu" laitteiden omien - jonka saimme aikaisin katsomaan täällä CES. Näihin kuuluvat asiat kuten pesurit, kuivausrummut, liedet ja jääkaapit, jotka kaikki voivat ohjata "älypuhelimen tai smart tabletti (Apple ja Android-laitteet olivat erikseen mainittu saada ilmainen app), tai kautta suuri kosketusnäyttö itse laitteeseen (ei irrotettavissa kuin tabletti, valitettavasti). Mikä parasta, laitteet kaikki ylpeillä Kenmore Connect, joka mahdollistaa etädiagnosoitaviksi että voidaan valmistautua teknikot sekä koti korjaukset, ja ne pakata erilaisia energian hallinnan ominaisuudet, jonka avulla voit säästää energiaa ja pitää katsoa, kuinka paljon olet "käytät. Valitettavasti sinulla on vielä vähän odottaa, ennen kuin voit itse ostaa - Kenmore sanoo he lähde pyörimään vuonna 2012. Osuma galleria alla tarkemmin.

Jatka käsittelyssä Kenmore osoittaa pois älypuhelimeen / tabletti-kytketty laitteet CES (hands-on)

Kenmore osoittaa pois älypuhelimeen / tabletti-kytketty laitteet CES (hands-on) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 tammikuu 2011 23:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar