søndag den 9. januar 2011

NetTalk TV antamatta à la carte-HD televisio-ohjelmistoon?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/nettalk-tv-to-deliver-a-la-carte-hd-television-programming/:
NetTalk ei juuri tehnyt helpoksi maailman uskomaan kaikki sen vaatimukset, mutta asiat ovat juuri loco tässä vaiheessa. NetTalk TV on otettu täällä CES mainostetut kumppani laitteen Duo tarjoaa erittäin edullinen digitaalinen tv-palvelu. Kertoman, Bantam laatikko tarjoaa HDMI / S-Video / komposiitti-lähdöt, Ethernet-ja WiFi, ja se tulee jotta kuluttajat voisivat saada vain standardi-ja teräväpiirtosisältöä, että he haluavat. Yhtiön mukaan tämä mahdollistaa yksilöiden irrottaa itsensä kalliit kaapeli paketteja pakota maksamaan 50 kanavaa (kun tarvitaan vain kolme), mutta tässä on kicker: ei mitään yksityiskohtia millään jos lehdistötiedotteessa jälkeen tauko. Ei edes hintaa. Olemme kertoneet odottaa siirtojen Q3 tämän vuoden jälkeen kiistaton pettymys, koska alatte ymmärtää, että se ei NetTalk lopulta muuntaa à la carte-unelma todellisuudeksi.

Jatka käsittelyssä NetTalk TV antamatta à la carte-HD televisio-ohjelmistoon?

NetTalk TV antamatta à la carte-HD televisio-ohjelmia? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 00:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar