søndag den 9. januar 2011

SCT iTSX let's voit virittää auton iPadisi (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/09/sct-itsx-lets-you-tune-your-car-from-your-ipad-video/:
SCT iTSX let's voit virittää auton iPadisi (video)
Katsoo ajoneuvon tiedot langattomasti OBD-II porttiin? Ollut siellä , tehnyt sen . Oikeastaan tuning auton ja tekee sen nopeammin yli OBD-II? Se on aidosti uutta, ja sitähän SCT on jopa sen iTSX. Saat 350 dollaria saat Bluetooth dongle ja saada ilmainen sovellus, joka toimii IOS laitteita. Sieltä pääset käyttämään vain viritysparametrejä, kuten täsmennetään tyhjäkäynnillä kierrosluku ja polttoaineen tyyppi. Jos olet perehtynyt SCT tiedät, että luultavasti hieman rajoitettu, mutta jos menet SCT-valtuutettu viritin he voivat luoda mukautettuja musiikkia, säätämistä paljon enemmän muuttujia kuin, ja lataa ne kappaleet laitteeseen. Tämän jälkeen voit käyttää niitä aina kun haluat, tai jopa palauttaa kuvan virittää jos et tunne todella hullu. Yhteensopivuus on hieman rajoitettu, mutta vain työtä Fordin ja GM ajoneuvojen '96 ja lähempänä. Nyt laitteisto on valmis, vain odottamassa App Store hyväksyntää, joten tarkkaile vapauttaa tulevina kuukausina.

Galleria: SCT iTSX

Jatka käsittelyssä SCT iTSX let's voit virittää auton iPadisi (video)

SCT iTSX let's voit virittää auton iPadisi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 09 tammikuu 2011 11:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar