mandag den 18. april 2011

Samsung lupaa dual-core 2GHz älypuhelin "ensi vuonna"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/samsung-promises-a-dual-core-2ghz-smartphone-by-next-year/:


Oletko valmis paahtavan nopea tulevaisuudessa? Samsung varmasti on, kuten tänään Maeli Business lehtitietojen "korkea-arvoinen" yhtiö virkamies on julkistettava Samsungin aikovansa antaa dual-core älypuhelin ajoa 2GHz. Se 2GHz kunkin ytimen ei harhaanjohtava 1GHz kerrottuna kahdella matematiikan että Sanjay Jha tykkää harrastella sisään ARM jo dual-core Cortex-A9 suunnittelu voidaan skaalausta niin nopeasti korkeutta, joka on todennäköisesti perusta Samsung on rakentaa tulevaisuuttaan prosessorin. Raportissa todetaan lisäksi, että Samsung harkitsee myy pelimerkit erikseen, joten sinun ei välttämättä tarvitse ostaa Samsung-merkkisten puhelin jotta olla mitä on kuvattu desktop-luokan suorituskyky kämmenelläsi. Ihminen, aivan kuten me valmiita yksi dual-core vertailutaulukko , tässä tulee seuraavaksi seuraava iso juttu.

Samsung lupaa dual-core 2GHz älypuhelin "ensi vuonna" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 05:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Daum.net , Mashable (Yahoo! News) | lähde Maeli Business Newspaper | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar