søndag den 23. oktober 2011

Käytössä: Android n tablet traversal

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/switched-on-androids-tablet-traversal/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Tällä AsiaD tällä viikolla Googlen Andy Rubin totesi , että siellä oli ainakin kuusi miljoonaa Android tablets käytössä. Tämä numero sisältää vain ne käynnissä Googlen palveluihin. Voi epäillä olisiko reippaasti myyvät Nook Color - joka ei ole avoin Android-sovellukset yleensä - on merkitystä jäsenorganisaatioista, ainakin kehittäjä näkökulmasta. Se on varmasti asia, vaikka, että tulta - myös odotetaan olevan kuuma myyjä - on tärkeä lisä numero eteenpäin.



Silti Rubin myönsi, se oli yhteneväisiä paljon jäljessä 30000000 kumulatiivinen yksikköä iPad, joka avasi nykyajan tablet luokka, pidentänyt sen johtavan kanssa iPad 2, ja todennäköisesti nähdä toinen tarkistus tulevana keväänä. Kun Apple esitteli tablet laite, se muodosta ennakkotapausta kolmansien osapuolten kehittäjät kirjoittaa uudelleen keskeisiä sovelluksia hyödyntää iPad suurempi näyttö "HD"-versioita. Ja kun on vielä paljon vähemmän äidinkielenään iPad apps kuin iPhone apps, Apple on kaukana edellä kilpailussa natiivi tablet ohjelmisto.



Mutta kaikki eivät halua liittyä, että rotu.

Jatka lukemista käytössä: Android n tablet traversal


Käytössä: Android n tablet traversal alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar