tirsdag den 24. maj 2011

Uusi mobiili Web Google Maps kohokohtia surkean syntyperäinen IOS app

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FmNuX1eGOtY/new-mobile-web-google-maps-highlights-sorry-state-of-native-ios-app.ars:



Google julkaisi päivityksen mobiili Web-version Google Maps perjantaina , lisäämällä monia ominaisuuksia sisältyi aiemmin äidinkielen app-hyvin, Android app., anyway. Lisäominaisuudet tuovat Web Kartat jopa par natiivi sovellus Android käyttäjillä on ollut jo jonkin aikaa, vaikka Web sovellus on vähemmän liukas Android verrattuna natiivi sovellus. Mobile Web-versio tekee myös monia käytössä olevia toimintoja IOS käyttäjille että koskaan tehnyt sitä äidinkielenään app, kuten pyöräilymatkailupaketti peittokuvat ja ohjeet.


Uuden mobiili Web-versiota Google Mapsin avulla käyttäjät pääsevät monia ominaisuuksia, joita aiemmin olemassa vain työpöydän ja Android versioita ohjelmasta: napsautettavien kuvakkeet kauttakulku-asemat ja yritykset, satelliitti-, liikenne-ja pyörätietä kerroksesta ja integrointi Paikat sivut voivat sisältää tietoja, kuten liiketoiminnan tuntia ja asiakkaiden arviot ja arvostelut.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar