tirsdag den 24. maj 2011

Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:




Windows Phone uusin iteraatio (koodinimi Mango ) on kyse pitämiseksi huppu. Meillä oli tilaisuus istua alas Windows Phone edustaja ennen tämänpäiväistä iso paljastaa , ja he päästivät meidät sisään pari uusia ominaisuuksia, ei varmasti asettaa OS toisistaan ​​- ainakin kun on kyse liikkumisesta sekamelska, joka on Internetissä. Saimme nopeasti vilaus IE9 , mutta uusi selain ei paljon pelin vaihtaja - se tukee HTML5, mutta ei tuota Flash tai Silverlight yhteensopivuutta. Todellinen uutinen tässä on Bing-powered hakutoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat surffata laajoilla web neljä eri tapaa, jossa keskitytään paikallisiin.



Klikkaamalla oma haku-painiketta Windows Phone aloitusnäyttöön vie tuttu Bing sivu, joka tarjoaa kuva-, ääni-ja ääni vaihtoehtoja kuulimme huhujen aiemmin tässä kuussa, yhdessä kaupungin maisemien kuvaketta. Tämä siluetti edustaa Paikalliset Scout-toimintoa, joka keskittyy oman kyselyitä naapuruston olet, tarjoamaan tietyn alueen tulokset korostavat tärkeää tietoa laitoksista ja tapahtumista oman lähialueensa. Klikkaamalla läpi mitään yhteyttä tuo yleistietoa sekä arvion päätellä suosittu käyttäjien tuottamaa sivustoja. Eikä siinä kaikki, että uusi, mutta koska Mango tarjoaa myös joitakin näppäriä temppuja sen visuaalinen haku. Sen sijaan vain snapping viivakoodi, voit itse käyttää ampui itse tuotteen esiin tietoa hinnoittelusta, saatavuudesta, ja asiaa apps.



Demo näimme käytetty kansi Tyttö joka leikki tulella, ja mukana joukossa hakutuloksissa linkin otsikko Kindle app. Tämä ei ole aivan uraauurtavaa tekniikkaa - Google suojalasit ei paljon sama asia - mutta mitä todella erilainen tässä tiukka integrointi näiden toimintojen käyttöjärjestelmä sekä linkkejä ulkopuolisiin sovelluksiin. Näin ollen kokemus on vähän kuin mikään toinen OS tunnelma, upending käsitystämme siitä, mitä se tarkoittaa etsiä internets turvautumatta standalone ohjelmia. Onko se jotain käyttäjät ryhtyä kukaan ei tiedä, mutta olemme varmoja se riittää saamaan ihmiset puhuvat. Saat syvemmälle (ja hyvin pystysuora) katsomaan paikallisen Scout, hypätä ohi tauko.

Jatka käsittelyssä Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video)


Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 10:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar