tirsdag den 24. maj 2011

Qualcomm vahvistaa leijonankita prosessori tahdonvoimaa "uuden sukupolven Windows Phone-laitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/qualcomm-confirms-its-snapdragon-processor-will-power-new-gener/:


Olimme kuulleet merkit ST-Ericsson on ehkä menossa sen turve Nokian Windows Phone-laitteet, mutta Qualcomm on nyt vahvisti, että se on edelleen tärkein peli kaupungissa. Jälkeen iso Mango ilmoituksen tänä aamuna, Qualcomm vahvisti, että Microsoft on valinnut leijonankita prosessori tuoda "uuden sukupolven Windows-puhelimia ainoastaan ​​mukana Qualcommin toisen sukupolven Snapdragon mobiili prosessorit markkinoille." Yhtiön varatoimitusjohtaja Steve Mollenkopf edelleen jatkoi, että Qualcomm on "innoissaan ensi Windows Phone Mango release" ja että se "vipuvaikutus synergiaa meidän pitkälle integroitu toisen sukupolven Snapdragon ratkaisun ja Microsoftin Windows Phone-ohjelmisto. "

Qualcomm vahvistaa leijonankita prosessori tahdonvoimaa "uuden sukupolven Windows Phone" laitteet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 11:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar