tirsdag den 6. september 2011

Will Windows Phone sovellukset toimimaan Windows 8?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ofXm7qsPnEw/:

windows8screen

Kun tarkastellaan yhdessä 70 prosenttia älypuhelinten markkinaosuus Android ja Apple Yhdysvalloissa verrattuna Microsoftin vaivainen ja kutistuu 6 prosenttia, se näyttää se peli päättyy ennen kuin se todella alkoi Windows Phone. Windows Phone on kunnollinen mobiili käyttöjärjestelmä, vaikka lupaavia , mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut vangitsemaan sydämet ja mielet kehittäjien tai kuluttajille. Voiko Microsoft do muuttaa mitenkään ja se aiheuttaa sitominen Windows Phone tiukemmin sen seuraavia työpöydän käyttöjärjestelmän, Windows 8?


On joitakin viitteitä, että tämä on juuri sitä, mitä Microsoft aikoo tehdä. Kun ensimmäinen näki esikatsella videoita Windows 8, sen kosketuksen ja laatta-pohjainen käyttöliittymä , ihmiset ajattelivat heti Windows Phone, joka on hyvin samannäköisiä käyttöliittymä. Sen sijaan app kuvakkeita, niin käytä laatat joka voi näyttää tietoja ja kuvia taustalla apps avaamatta niitä. Laatat itsestään tulee kojelauta näyttää reaaliaikaista tietoa Takana jokainen App.



Windows Phone ja Windows 8 on kaksi erillistä käyttöjärjestelmiä. Mutta entä jos Microsoft teki helppoa Windows Phone sovellukset toimimaan Windows 8 kpl? Juuri nyt eniten mobiilisovellukset Android-tai Applen iOS laitteiden asua omassa erillisessä maailmassa työpöydältä (siirrettävyyttä Sovellusten iOS ja OS X on mahdollista, mutta ei näytä olevan hyvin suosittu). Linkki työpöydälle tänään tehdään yleensä verkon kautta. Jos Windows mobiilisovellukset oli kollegansa työpöydällä että synkronoitu ylös ja esitteli itsensä Windows 8 App laatta, joka voisi antaa Windows puhelin etu puuttuu tällä hetkellä kilpailijansa. Se myös olisi sopusoinnussa Microsoftin Classic omaksua ja laajentaa strategiaa, jossa se käyttää valta-asema työpöydän laajentaa muille alueille. Tämä strategia voi enää työskennellä post-PC aikakauden, mutta se on silti kannattaa yrittää.


Tulemme todennäköisesti näkemään kaikki tämä tulee yhdessä Windows Phone 8 ja Microsoftin tuleva kehittäjä framework Windows 8 nimeltään "Jupiter." Aivan kuten jumala Apollo oli auringon Jupiterin, niin on myös Windows Phone 8 (koodinimi Apollo) liittyvät Windowsin 8. Koska oma Sarah Perez kirjoitti Jupiter :



Jupiter voi päätyä "yksi framework" hallita niitä kaikkia. Tämä tarkoittaa voisi olla mahdollista satamaan tuhansia Windows Phone apps jo kirjoitettu Silverlight Windows 8 yksinkertaisesti uudelleenkäytön nykyisten koodi ja tekemällä pieniä parannuksia. Tai ehkä jopa ei tweaks. (Tämä osa on vielä epäselvä). Jos näin on, tämä olisi tekninen etu kehittäjille rakennuksen Windows Phone 8 (koodinimeltään "Apollo" Muuten, poika "Jupiter") tai Windows 8.



Kuten totesin edellä, vaikka tämä strategia on onnistunut luomaan ton viileä cross-platform mobiili-PC apps, ei ole selvää, että se riittää tekemään eron Windows Phone. Mutta se varmasti osoittaa mobiili-ja työpöytä maailmojen lähentyminen ei liian kaukana tulevaisuudessa, eikä vain Windowsissa. Kaikki mobiilisovellukset olisi oltava myös jossain muodossa työpöydälle. Ei täsmälleen sama apps, tietenkin, koska mobiilisovellukset ovat rakennettu touch rajapintoja, sijainti, ja hyödyntää puhelimen hardw


Ingen kommentarer:

Send en kommentar